Project Alkmaar

Project Alkmaar

elektra keukenelektra keuken
elektra keukenelektra keuken
3 fase groepenkast3 fase groepenkast
esdec systeemesdec systeem
aiko full blackaiko full black
Aiko full blackAiko full black
EaseeEasee

Installatie van Zonnepanelen

De woning is voorzien van 11 zonnepanelen die energie-efficiëntie en duurzaamheid bevorderen. Deze zonnepanelen zijn geïnstalleerd op het dak en gekoppeld aan slimme Enphase IQ8 omvormers, waardoor elk paneel afzonderlijk kan werken en de opbrengst wordt gemaximaliseerd.

Vervanging van de Groepenkast

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden was de vervanging van de groepenkast. Hier is een 3-fase ABB-groepenkast met 12 groepen geplaatst, voorzien van 3 aardlekschakelaars. Daarnaast is er een extra lege kast toegevoegd voor de beveiligingscomponenten van zowel de zonnepanelen als de laadpaal. Dit zorgt voor extra veiligheid en maakt het systeem klaar voor toekomstige uitbreidingen.

Installatie van Easee 11KW Laadpaal

Een van de belangrijkste toevoegingen aan deze woning was de installatie van een Easee 11KW laadpaal. Deze laadpaal zorgt ervoor dat elektrische voertuigen efficiënt kunnen worden opgeladen zonder het stroomnet te overbelasten. Dit werd gecombineerd met de installatie van een Easee Equalizer, wat ervoor zorgt dat het laadvermogen in balans blijft met het energieverbruik in huis.

Aansluitingen voor de Keuken

Voor de nieuwe keuken werd de complete keukeninstallatie uitgevoerd, waarbij alle elektra en leidingen volgens een gedetailleerd leidingsschema zijn aangelegd.

Voor de nieuwe keuken werd de elektra aangepast en voorzien van Jung AS500 wit schakelmateriaal. Dit schakelmateriaal biedt een moderne uitstraling en zorgt voor een nette afwerking van de keuken.

Naast de elektrische aansluitingen is het loodgieterswerk uitgevoerd, waarbij het riool en de waterleidingen zijn verplaatst om perfect aan te sluiten op de nieuwe keukenopstelling.

De keuken is vervolgens strak afgewerkt door het Stukadoorsbedrijf, de vaste stukadoor van het project. Dit zorgde voor een gladde en moderne afwerking die klaar is om geschilderd te worden.

Andere Projecten